OM DTK / AKTIVITETER

AKTIVITETER

DTK UDSTILLING
 
Vi afholder i DTK en årlig udstilling, hvor alle danske og udlandske ilderejere kan tilmelde deres dyr og konkurrere om flotte præmier. Ligesom til hunde shows, bliver ilderen bedømt på håndtering og udseende.

Det er en lang dag, der starter tidlig om morgenen og strækker sig til langt ud på aftenen. Dørene er åben for alle der har lyst til at møde en masse ildere og ikke mindst deres ejere.

I kan læse mere om hvor og hvornår vores næste udstilling finder sted under KOMMENDE UDSTILLINGER og DTK UDSTILLING 2019.
4 SEASON GIVEAWAY

I forbindelse med generalforsamlingen, som fandt sted i d. 2. februar 2019, kom der et nyt tiltag på bordet, som både skal komme vores medlemmer og følgere på Dansk Tamilderklubs Infoside til gode. Vi har indført 4 season giveaways, som medlemmerne kommer til at stå for på skift. Datoerne for årets 4 giveaways er allerede fordelt ud på 4 af DTK's medlemmer.

På dagen vil forårets giveaway blive afsløret og der vil blive trukket lod om vinderen ibland følgerne på DANSK TAMILDERKLUBS INFOSIDE  på Facebook. Alle medlemmer, samt følgere har ét navnelod. Når året er omme, vil alle navne blive puttet tilbage i hatten.


Se datoerne og navnet på de medlemmer der kommer til at stå for årets 4 giveaways.

Efterårs Giveaway D. 28. februar - Christine B. Kristensen

Sommer Giveaway D. 31 maj - June Erika Holmegaard

Efterårs Giveaway D. 31 august - Tina Mai Larsen

Vinter Giveaway D. 30 november - Frederik Korsgaard

Dansk Tamilder Klub (DTK) | CVR: 36179287 | - Danmark | dtk-dk@hotmail.com